Menu

AmstelveenWeb

"Techniek Driedaagse 2022 in Aalsmeer was een groot succes"

De Techniek Driedaagse 2022 was een groot succes. Ruim 4.000 leerlingen volgende 50 verschillende technische workshops en de open avond werd bezocht door nog eens 2.000 ouders, kinderen en belangstellenden.

De 5de editie van de Techniek Driedaagse werd voor de eerste keer georganiseerd in Aalsmeer, voorheen in Ronde Venen. Van Vliet Containers faciliteerde dit jaar de ruimte voor dit bruisende techniekfestijn.

 techniek-3daagse-dag-2-79.jpg

Bob IJpelaar, algemeen directeur van Van Vliet Containers kijkt terug op een succesvol evenement: 'Het doel van onze bijdrage is behaald, als je ziet dat duizenden leerlingen en hun ouders zo enthousiast zijn geworden over de mogelijkheden in de techniek. Tijdens onze workshop, bakkerskarren assembleren, kregen we zelfs spontane sollicitaties van twee elfjarige meiden die direct bij ons wilde komen werken. Dat creëert toekomst voor BV Nederland en daar doen wij het voor.' Dankzij de inzet van vele ondernemers, vrijwilligers en een strakke organisatie door TechNet Amstel & Venen kijken we terug op een geweldig evenement.

Van Vliet Containers is marktleider in Europa voor logistieke middelen en ladingdragers voor de agrarische sector, retail, fulfilment en diverse andere industrieën. Dit bedrijf verhuurt 8 miljoen logistieke producten in Europa en is o.a. partner van grote retailers in Europa voor duurzame producten en thuisbezorging.

Artikel ingestuurd door: Van Vliet Containers, 5 oktober 2022