Menu

TechBox: Bouw een houten huis  

WERKVOORBEREIDEN, DELEGEREN, BOUWEN, SAMEN LEREN

De TechBox Houten Huis is een technische uitdaging voor in de eigen school; lukt het de leerlingen in kleine groep een huis te bouwen waarbij iedere deelnemer de eigen rol behoudt? 

talentenmiddag-technet-44.jpg

Voor wie:  
Leerlingen van de groepen 7 en 8 uit Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Ouder-Amstel, Nieuwkoop en Uithoorn 

Wanneer:  
Gedurende het hele schooljaar in te zetten. Je leent de TechBox voor een periode van maiximaal één week. De box kan worden opgehaald bij de school waar het daarvoor was uitgeleend. Na reservering ontvang je hierover  bericht. De TechBox kan worden vervoerd in een personenauto.   

Waar:  
De activiteit vindt plaats in de eigen school – de TechBox is geschikt voor acht leerlingen tegelijkertijd  

Over
Met de TechBox Houten Huis van Vink Bouw Nieuwkoop bouwen de leerlingen in teamverband een houten huis. Ieder draagt bij vanuit een eigen rol. Hoe lees je een bouwtekening? En wat doen logistiek medewerkers? De TechBox bestaat uit een korte instructievideo en een bouwpakket. Alle benodigde materialen worden aangeleverd, inclusief veiligheidshelmen. Die zijn tenslotte verplicht in de bouw. De opdracht wordt uitgevoerd door een groep van maximaal acht leerlingen. Het uitvoeren van deze opdracht duurt in totaal ongeveer een uur. Het enige dat nodig is, is een laptop of computer met toegang tot internet.

De TechBox Houten huis is ontwikkeld door Vink Bouw uit Nieuwkoop.

TechBox reserveren?

Bekijk hier wanneer de TechBox beschikbaar is en reserveer hem voor jouw klas! 

talentenmiddag-technet-23.jpg talentenmiddag-technet-22.jpg talentenmiddag-technet-19.jpg