Menu

Vrijwilligers gezocht voor MakerSpace

Dol op techniek? Gepensioneerd? Of gewoon zin om de handen uit de mouwen te steken in een technische omgeving en tussen de jonge mensen? Wij zoeken altijd nieuwe vrijwilligers die onze activiteiten kunnen ondersteunen. 

OPEN MAKERSPACE - ZATERDAGOCHTEND
We zoeken vrijwilligers als gastvrouw of gastheer tijdens de openstelling van de MakerSpace op zaterdagochtend in de even weken. Iets voor u?

TECHNIEKCLUB - ZATERDAGOCHTEND
De TechniekClub is een club voor makers en doeners van 9 t/m 12 jaar waarin zij aan de slag gaan met techniek, steeds met een ander thema: Bouw, Design, Textiel, et cetera. Deze Techniekclub vindt plaats op zaterdagochtenden van 9 tot 12 uur. In tegenstelling tot de reguliere zaterdagopenstelling volgen de leerlingen van de TechniekClub een vast programma. Wij zoeken vrijwilligers ter ondersteuning van deze technische activiteiten, de catering en het verrichten van hand- en spandiensten. Meer lezen?

ONTDEK TECHNIEK - MAANDAGMIDDAG
Sommige leerlingen hebben in de klas grote moeite met rekenen en taal. Zij werken het liefst met hun handen. Ze zijn dol op uitvinden, maken en creëren. Voor hen is er Ontdek Techniek! op maandagmiddag van 15-16.30 uur. Om deze activiteit te begeleiden zijn we op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben in het werken met echte doeners en uiteraard blij worden van techniek. Iets voor u?