Menu

Projectteam TechNet Amstel & Venen

Als projectteam van TechNet Amstel & Venen werken wij samen om zoveel mogelijk jongeren te enthousiasmeren voor een opleiding en baan in de techniek. Want, de jongeren van nu, zijn onze vakmensen van de toekomst!

Projectleider Karin Wateler 

Karin

Als projectleider van TechNet Amstel & Venen en Veen en Amstelland On Stage en als werkgroeplid van De Ronde Vener Onderneemt (DRO) en Duurzaamheidspartners De Ronde Venen ben ik altijd op zoek naar verbinding. Verbinding tussen onderwijs, ondernemers, (lokale) overheden en maatschappelijke organisaties. Want: verbinding werkt!

Daarom ben ik ook zo trots op het netwerk dat TechNet Amstel & Venen inmiddels is geworden. Vanaf het idee van 2 personen naar een stichting met 120 bedrijfspartners mag ik de projectleider zijn van dit bruisende netwerk. Samen investeren we in vakmensen van de toekomst.

Doet u ook mee? Leuk! Ik kijk uit naar uw mailbericht: info@technetamstelenvenen.nl

Vragen? Bel of mail Karin Wateler. U bereikt haar op 06 - 20 09 55 52 of per e-mail: info@technetamstelenvenen.nl

Kwartiermaker MakerSpace Amstel & Venen - Gonnie Janssen

gonnie-janssen.jpg

Met een achtergrond als ontwerper en engineer in het bedrijfsleven, stapte Gonnie het onderwijs in. Nu is zij zowel docent op het VeenLanden College als Kwartiermaker van de MakerSpace Amstel & Venen. Haar opdracht is om deze bruisende plek verder uit te bouwen qua activiteiten, zodat jongeren én het bedrijfsleven samen de veelzijdige wereld van techniek en technologie kunnen ontdekken. Vragen of suggesties met betrekking tot de MakerSpace of gebruik maken van deze veelzijdige ruimte? Leuk! Mail Gonnie op: info@makerspaceamstelenvenen.nl of bel 06 - 38 03 03 75

Aanspreekpunt Basisscholen - Shari Burgmeijer

Regelen, organiseren en plannen. Dat is wat Shari graag doet. Ze is het aanspreekpunt voor basisschoolleerkrachten, coördineert de inschrijving voor alle activiteiten van TechNet Amstel & Venen en ondersteunt in de vele projecten. De afwisseling van werkzaamheden en taken vindt zij het leukst.

Vragen over de activiteiten van TechNet Amstel & Venen? Mail Shari op: scholen@technetamstelenvenen.nl

Coördinator Vrijwilligers - Gertie Pinxteren

Naast diverse bestuursfuncties bij verschillende stichtingen en organisaties, zet Gertie zich in voor TechNet Amstel & Venen. Als Coördinator Vrijwilligers komt voor haar alles samen; de dynamiek van een jong team, de promotie van techniek én het werken en op scholen vindt zij heel leuk. Hoogtepunt voor haar is de Techniek Driedaagse. Gertie is te bereiken via: gmpinxteren@hotmail.com

Alle hand- en spandiensten - Pamela Dekker

Vliegende kiep. Zo valt de inzet van Pamela het best te beschrijven. Zij ondersteunt werkelijk overal. Met haar flexibele inzet is zij voor Team TechNet Amstel & Venen van onschatbare waarde. Ze geniet van techniek én van het werken tussen de jonge mensen.

Administratie - Anita Isaacs

Je kunt Anita geen groter plezier doen dan werken met cijfers. Voor het bijhouden van de administratie, facturen versturen, financiële overzichten opstellen, draait zij haar hand niet om. Geweldig! Heeft u vragen over een factuur? Mail Anita Isaacs op anita@anitabosma-admin.nl