Menu

voor bedrijven

Voor ondernemers in de techniek is het leuk maar ook noodzakelijk om kennis en ervaring te delen met jongeren in het voortgezet onderwijs. Met gastlessen en bedrijfsbezoeken krijgen jongeren een beter beeld van wat het werken in de technische sector inhoudt en worden zij mogelijk geïnspireerd om voor een opleiding en baan in deze richting te kiezen. Maar hoe komt u in contact met scholen? En hoe organiseert u gastlessen die een blijvende indruk maken?

techniek-290051(1).jpg  techniek-330002-bedr-bezoek(1).jpg techniek-460005.jpg

Het antwoord op deze vragen is de site www.gastlessenzogeregeld.nu. Via deze site worden vraag en aanbod van scholen en technische bedrijven kosteloos bij elkaar gebracht. Een profiel aanmaken is binnen tien minuten gedaan. U geeft aan hoe vaak u gastlessen en/of bedrijfsbezoeken wilt aanbieden en op welke manier. Als uw aanbod aansluit op de wensen van een school in de buurt, is de match zo gemaakt.

Doet u mee en bent u klaar om uw aanbod online te zetten? Ga naar www.gastlessenzogeregeld.nu en geef aan dat u een gastles, bedrijfsbezoek, snuffelstage of opdracht wilt aanbieden.

Deze bedrijven in de regio doen al mee.