Menu

Beroepenfeest Veen en Amstelland On Stage

On Stage is een beroepenoriëntatieproject dat in 2021 voor de derde maal georganiseerd wordt voor negenhonderd vmbo-leerlingen van Vakcollege Thamen, VeenLanden College, Praktijkschool Uithoorn, Wellant Westplas en Panta Rhei. Veen en Amstelland On Stage helpt de leerlingen bij hun beroepskeuze en biedt hen een positief beroepspodium.

Voor ondernemers en beroepsprofessionals is het dé kans om te laten zien wat uw beroep of bedrijf de jongeren te bieden heeft en om uw potentiële medewerkers of collega’s van de toekomst te ontmoeten.

Wat wordt er van de deelnemende bedrijven verwacht?

Twee dingen:

Beroepenfeest 8 april 2021

Betrokken ondernemers en enthousiaste vakmensen gaan met de leerlingen in gesprek en vertellen over hun beroep, hun opleidingen, hun werkdag en ervaringen uit de praktijk. Gekleed in de beroepskleding en omringd door materialen uit de beroepspraktijk geven zij een zo helder mogelijk beeld van hun werk. Als het klikt, worden visitekaartjes uitgewisseld en afspraken gemaakt voor de Doe Dag.*

Doe Dag 22 april 2021

Dit is de dag waarop de leerlingen uw beroep in de praktijk ervaren. Laat hen een ochtend of middag meedoen, een opdracht maken, een casus oplossen of op een andere manier de handen uit de mouwen steken. Het is niet voor niets een Doe Dag.*

Met uw deelname helpt u leerlingen bij hun beroepskeuze en komt u in contact met uw toekomstige medewerkers. Leerlingen mogen alles worden, behalve ongelukkig. Dat is de landelijke slogan van VMBO On Stage. En zo is het maar net. Aanmelden kan hier.

Nieuwsgierig welke bedrijven ook meedoen? Bekijk dan eens deze lijst.

* Indien nodig a.g.v. corona hebben we een plan B.