Menu

Bezoek MakerSpace Amstel & Venen op zaterdag

Kom 3D-printen, lasersnijden, programmeren en… vooral maken!

Dol op techniek? Nieuwsgierig naar de nieuwste technologieën als bijvoorbeeld lasersnijden en CNC frezen? Of droom je ervan om leuke dingen te maken en te experimenteren in de techniek? Bezoek dan de MakerSpace Amstel & Venen op zaterdagochtend! Deze inspirerende ruimte voor techniek en technologie opent iedere even week haar deuren tussen 9 en 12 uur. Welkom!

 img-4381.jpg img-4697.jpg img-4688.jpg

De MakerSpace Amstel & Venen bevindt zich op het terrein van het VeenLanden College in Mijdrecht. Deze ruimte is bedoeld om zoveel mogelijk mensen het plezier in de techniek te laten ontdekken. Jong en oud is hier welkom. Tijdens én buitenschooltijden. Zodoende opent de MakerSpace ook op zaterdagochtend haar deuren.

Hier kun je 3D printen, lasersnijden, maar vooral maken. Ben je nieuwsgierig hoe een huishoudelijk apparaat in elkaar zit? Neem het mee en kom het hier onderzoeken. Of leer een robot programmeren, een t-shirt bedrukken of iets 3D-printen. Kan allemaal. Ga in gesprek met experts en neem de ruimte om te leren, te ontdekken en te experimenteren. Leeftijd doet er niet toe; op deze plek leren we van elkaar. Iedereen is welkom.

Het adres van de MakerSpace is Diamant 9 in Mijdrecht. Gebruik de ingang aan de kant van de moskee; daar is het hek geopend.

De MakerSpace Amstel & Venen is een samenwerking tussen TechNet Amstel & Venen en het VeenLanden College.