Menu

Beleef de Techniek Driedaagse! Open Avond mét Opleidingen- en (Bij)Banenmarkt!

19 september 2022

Beleef de Techniek Driedaagse!

Vlieg met een drone, metsel een muurtje, maak kennis met jonge technici en ontdek de veelzijdigheid van technische opleidingen uit de regio: het kan allemaal tijdens de Open Avond van de Techniek Driedaagse op donderdagavond 29 september van 17-20.30 uur bij Van Vliet Containers aan de Rietwijkeroordweg 33 in Aalsmeer. Iedereen is welkom op dit grootse techniekfestijn!

De technische sector is veelzijdig en divers. Bovendien zijn de banenkansen en doorgroeimogelijkheden enorm. Dát kunnen jongeren en hun ouders zelf ervaren op de Open Avond van de Techniek Driedaagse. Op dit evenement bruist het van de techniek. Volg technische workshops, ga in gesprek met lokale technici, ontdek hoeveel verschillende technische beroepen er zijn en bekijk de (bij)banenkansen!

Opleidingen- en (Bij)Banenmarkt

Nieuw onderdeel van de Open Avond van de Techniek Driedaagse is de Opleidingen-en (Bij)Banenmarkt. Hier geven docenten van opleidingen uit de regio u informatie over studiemogelijkheden in technische richtingen. Daarnaast vertellen vertegenwoordigers van lokale technische bedrijven over hun werkzaamheden en het bedrijf waar ze actief zijn en kunt u op de vacaturewanden zien hoeveel banen er zijn in de techniek. Kortom, hier ontdekken bezoekers alles over leuke, veelzijdige technische studies en beroepen. Dé kans om samen met uw zoon of dochter de veelzijdige opleidingen- en banenkansen te verkennen.

poster-opleidingen-en-bij-banenmarkt-29-9-2022.jpg

De Open Avond van de Techniek Driedaagse vindt plaats bij Van Vliet Containers aan de Rietwijkeroordweg 33 in Aalsmeer. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis. Zien we u daar?