Menu

Gezocht vrijwilligers voor TechNet Amstel & Venen

14 april 2022

Dol op techniek? Twee rechterhanden? En enthousiasme voor het begeleiden van jonge mensen? TechNet Amstel & Venen zoekt nieuwe vrijwilligers die willen ondersteunen bij techniekactiviteiten voor leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs, ouders en alle andere belangstellenden. Van ondersteuning voor een dagdeel tot structurele betrokkenheid; iedereen is welkom. Op dinsdag 10 mei vindt een informatieavond plaats: van 19.30 tot 21.00 uur in de MakerSpace, Diamant 9 in Mijdrecht.

Vrijwilligers gezocht voor techniek workshopsTechnieklessen groep 7 en 8Gastles Schijf Groep

TechNet Amstel & Venen heeft tot doel zoveel mogelijk (jonge) mensen te laten kennismaken met de veelzijdigheid van de techniek. Dit doet zij onder andere met de Techniek Driedaagse, de Techniekwedstrijd, een Tech=Tof Quiz, technische workshops, gastlessen en bedrijfsbezoeken. Sinds kort beschikt TechNet over de MakerSpace; een gloednieuwe ruimte voor techniek en technologie die gerealiseerd werd in samenwerking met het VeenLanden College in Mijdrecht. Op deze locatie biedt TechNet technische workshops voor leerlingen uit het basisonderwijs, gastcolleges voor iedereen die wil kennismaken met techniek en diverse presentaties en workshops onder leiding van lokale technici. De activiteiten worden ondersteund door vrijwilligers en vinden zowel plaats onder schooltijd als in de middagen, de avonden, op zaterdagen in de schoolvakanties.

Vrijwilligers zijn essentieel voor het succes van álle activiteiten. Er wordt gezocht naar bevlogen vakmensen met hart voor techniek, twee rechterhanden, geduld en enthousiasme. Kortom, iedereen die blij wordt om op deze manier jonge mensen te enthousiasmeren voor de techniek en bij te dragen aan het succes van TechNet Amstel & Venen. Iets voor u?

Informatieavond 10 mei 2022

Wat wordt van de vrijwilligers verwacht? Hoe ziet het programma van TechNet eruit voor het schooljaar 2022- 2023? Bij welke activiteit is hulp nodig? En op welke manier is ruimte voor eigen invulling en ideeën? Die vragen staan centraal tijdens de informatieavond voor vrijwilligers op 10 mei van 19.30 tot 21.00 uur. Deze informatieavond vindt plaats in de MakerSpace op het terrein van het VeenLanden College aan de Diamant 9 in Mijdrecht en is geheel vrijblijvend te bezoeken.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden via dit formulier

 

 

Bron: TechNet Amstel & Venen