Menu

Goed voorbeeld doet goed volgen

30 oktober 2015

Goed voorbeeld doet goed volgen

In Woerden werken 80 bedrijven mee aan de Techniek Driedaagse, die in november 2015 voor de zevende keer gehouden wordt. En met succes! Want meer dan 3.500 basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 leven zich uit in de branches bouw, metaal, elektro- en installatietechniek, vervoer en ICT licht en geluid. Niet alleen de kinderen zijn enthousiast ook de deelnemende bedrijven. Het aantal MBO leerlingen metaaltechniek is in Woerden aanmerkelijk hoger dan het landelijk gemiddelde.

Kom inspiratie opdoen in Woerden

Belangstellenden zijn 3 november 2015 van harte welkom om inspiratie op te doen op de Techniek Driedaagse en te netwerken met technische ondernemers uit Woerden e.o.. De Techniek Driedaagse wordt gehouden bij Ferm Werk, Carrosserieweg 1 in Woerden.

 Initiatiefnemers

Het idee om in De Ronde Venen Techniekdagen te organiseren komt van technisch ondernemer Jan van Walraven, oud-directeur bij Walraven,  en van gemeente De Ronde Venen. ‘Toen ik twee jaar geleden in Woerden de Techniek Driedaagse bezocht, werd ik gegrepen door het enthousiasme van de kinderen en de samenwerking tussen collega’s uit verschillende branches. Ik dacht direct: "Dat zouden we ook in De Ronde Venen moeten oppakken! De gemeente wil graag meewerken. Nu zijn we op zoek naar technische bedrijven en scholen die willen meedoen." aldus Jan van Walraven.