Menu

Doe mee

TechNet Amstel & Venen investeert in vakmensen van de toekomst. Met een jaarrond programma vol technische activiteiten dompelen we jongeren onder in de veelzijdige wereld van de techniek en ICT. Om die activiteiten mogelijk te kunnen maken, zoeken we naar zoveel mogelijk partners. Meedoen kan op vele manieren:

Financieel

Met uw financiële bijdrage draagt u bij aan álle activiteiten van TechNet Amstel & Venen. Zo kunnen wij onze activiteiten voortzetten en continueren. De bijdrage die we vragen, is afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Wij gaan uit van een vast bedrag van 400 euro per jaar + 15 euro per medewerker. Ja, ik wil financieel bijdragen aan TechNet Amstel & Venen

Mankracht en materiaal

Techniek Driedaagse

Ø Workshops geven
Ø Materialen
Ø Medewerkers die willen helpen: met workshops geven, catering, verkeer regelen

talentenmiddag-technet-39.jpg techniek-quiz-de-vlinderbos-12-kopie.jpg techniek-driedaagse-97-kopie.jpg

Tech=Tof Quiz

Ø Bedrijven die een technische activiteit willen toelichten in een toffe video quiz

TechBoxen voor basisscholen

Ø Boxen met lesopdrachten en benodigde materialen

Materialen

Ø Voor Techniekclubs
Ø Voor de Techniekwedstrijd

Vrijwilligers/instructeurs

Ø Technische workshops voor kinderen op zaterdag of doordeweekse middag
Ø Technische workshops voor volwassenen op een avond

Contact met middelbare scholen

Het techniekonderwijs in de regio is heel veelzijdig. Met lessen in theorie en praktijk worden de leerlingen voorbereid op het technisch bedrijfsleven. Ter verrijking van dit onderwijs zoeken de middelbare scholen de samenwerking met de bedrijven. Met gastlessen, bedrijfsbezoeken, stages en bedrijfsopdrachten sluiten onderwijs en arbeidsmarkt nóg beter op elkaar aan. In het onderstaande formulier kunt u aangeven met welke scholen u graag in contact zou willen komen.

Ja, natuurlijk doe ik mee! 

Klik hier voor het aanmeldformulier

Samen investeren we in onze technische vakmensen van de toekomst! En... namens de meer dan 10.000 leerlingen die we jaarlijks bereiken: hartelijk dank voor uw deelname! 

techniek-driedaagse-2022-59(3).jpg