Menu

Ontdek ons veelzijdige aanbod voor scholen!

TECHNIEK = TOF 

Boren, timmeren, zagen, ontwerpen, meten, bouwen, programmeren en bedenken: techniek is tof en bovendien enorm veelzijdig! Allerlei vaardigheden komen samen in het vak Techniek & Wetenschap, denk aan: samenwerken, bouwtekeningen lezen, schetsen maken, digitale vaardigheden oefenen en verkennen van de eigen talenten. Toch schiet op vele basisscholen het vak techniek er vaak bij in. Leerkrachten ervaren het vak als lastig of hebben een gebrek aan ruimte en materiaal. Herkent u zich hierin? 

Laat TechNet Amstel & Venen u ondersteunen!

techniek-330025.jpg

Met ons veelzijdige programma ondersteunen en begeleiden we leerkrachten in het geven van Techniek & Wetenschap. Het hele jaar rond! Deze activiteiten sluiten aan bij het verplichte onderwijscurriculum.

Volg technische workshops onder de leiding van lokale technici op de Techniek Driedaagse, daag uw leerlingen uit met de techniekwedstrijd, neem een kijkje achter de schermen bij technische bedrijven in de Tech = Tof Quiz en neem uw leerlingen mee naar het technieklokaal van de middelbare school bij u in de buurt voor een technische workshop onder leiding van een techniekdocent!

De voorbereiding voor deze techniekactiviteiten is minimaal; zo nemen wij u als leerkracht zoveel mogelijk zorgen uit handen! 

Benieuwd naar al onze activiteiten? Klik links op de buttons!

Techniek Driedaagse 2