Menu

Ontmoet toekomstige collega’s of stagiaires

DOE MEE MET VEEN EN AMSTELLAND ON STAGE!

Op zoek naar nieuwe collega’s of stagiaires voor in uw veelzijdige bedrijf? De beste manier om anderen enthousiast te maken is door het hen zelf te laten ervaren. Dat kan bij Veen en Amstelland On Stage!

Bij dit beroepenoriëntatieproject krijgen bedrijven de kans zich te presenteren aan meer dan 1000 vmbo leerlingen uit Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen en Uithoorn. Grijp uw kans tijdens het Beroepenfeest op 4 april 2023! Hier oriënteren de leerlingen zich op al hun mogelijkheden en kunt u laten zien dat uw vak het allerleukste is.

Doe Dag

Klikt het met de leerlingen? Nodig hen dan uit voor een werkbezoek op de Doe Dag van 18 april 2023. De leerlingen brengen dan een bezoek aan uw bedrijf. Geef de leerlingen een kijkje achter de schermen en laat hen vooral uw mooie vak ervaren!

Wellicht ontmoet u enthousiaste stagiairs of collega’s voor in de vakanties of op zaterdag?! Laat deze kans niet liggen.

Aanmelden voor Veen en Amstelland On Stage kan hier.

 fotocollage-3.png

TechNet Amstel & Venen is trotse partner van Veen en Amstelland On Stage en nodigt zoveel mogelijk bedrijven in haar netwerk uit om jongeren te laten zien hoe leuk en veelzijdig onze sector is.

Het Beroepenfeest van Veen en Amstelland On Stage vindt plaats op 4 april 2023 in de Waterlelie in Aalsmeer. De Doe Dag vindt plaats op 18 april 2023.

gouwerok-a2-1356-0007-on-stage-beroepen-posters-3-def-cert-1.jpg