Menu

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel Vrijwilligers

Uitnodiging Nieuwjaarsborrel! 

Als vrijwilliger bent u voor TechNet Amstel & Venen enorm belangrijk. Mede dankzij uw inzet organiseerden wij het afgelopen jaar een fantastische Techniek Driedaagse, een uitdagende techniekwedstrijd, inspirerende technieklessen en geweldige activiteiten in onze MakerSpace. Om u te bedanken voor uw inzet én onze plannen voor 2023 te presenteren, bent u op woensdag 18 januari 2023 om 16.00 uur van harte welkom voor een Nieuwjaarsborrel in de Experience Room bij Walraven aan de Industrieweg 5 in Mijdrecht! 

wine-gf5b443f3b-1920.jpg

Programma 

De Nieuwjaarsborrel kent een interactief programma dat start met een rondleiding door de exclusieve Experience Room van Walraven. In dat gloednieuwe beleveniscentrum komt de wereld van Walraven met behulp van applicaties en digitale elementen tot leven. Zo krijgen we een kijkje achter de schermen van het Mijdrechtse familiebedrijf met vestigingen over de hele wereld. Daarnaast maakt u kennis met Gertie Pinxteren - onze nieuwe vrijwilligerscoördinator - en presenteren wij onze activiteitenkalender voor 2023. En uiteraard zijn er bier en bitterballen. Dat wilt u toch niet missen? Zien we u daar? Leuk! 

Nog géén vrijwilliger van TechNet Amstel & Venen, maar wél nieuwsgierig naar alle mogelijkheden binnen onze mooie en bruisende organisatie? Ook dan bent u van harte welkom!

16.00 uur           Welkom in Experience Room 

16.15 uur           Rondleiding door Experience Room 

17.00 uur           Bier en Bitterballen 

Aanmelden kan hier