Jaarbijeenkomst 'Vinden en binden van talent' 20 juni 2019

Stagiaires. Wie goede stagiaires heeft, heeft goud in handen. Maar, waar vind je hen? En hoe voorkom je dat hun begeleiding een dagtaak wordt? Wie talent al jong binnenhaalt, bespaart tijd, geld en energie in recruitment. Dat willen we allemaal.

mock04.png

Maarten Brand schreef  “Het grote stageboek voor werkgevers”. Een boek met tips en ervaringen uit de praktijk. Hij is onze gastspreker tijdens de jaarbijeenkomst van TechNet Amstel & Venen op donderdag 20 juni. Na zijn presentatie volgt een paneldiscussie, waarbij Tom van Yperen (directeur Stieva Metaal Groep), Leon Dingemans (interim-directeur scholengemeenschap Thamen) en Irene Brakband (HR-manager Walraven) aanschuiven.

Andriessen Groep

De jaarbijeenkomst vindt plaats bij de Andriessen Groep in Baambrugge; een succesvol bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in werkplaatsapparatuur voor motorvoertuigen en door de aanscherping van uitlaatemissies van verbrandingsmotoren een enorme boost kreeg; uitbreiding was noodzakelijk. TechNet Amstel & Venen is trots dat zij als een van de eerste gasten het nieuwe pand van de Andriessen Groep aan de Rijksstraatweg 45 in Baambrugge mag bewonderen. Uiteraard wordt een rondleiding verzorgd.

Programma

15.30 uur     Inloop

16.00 uur     Welkom door voorzitter Jan van Walraven

16.15 uur     Alles over het vinden en binden van technisch talent, door Maarten Brand

16.30 uur     Paneldiscussie over het belang van goede stages, onder leiding van Maarten Brand

17.00 uur     Rondleiding door het vernieuwde pand van Technisch Bureau Andriessen

17.30 uur     Netwerkborrel

Belangstellende bedrijven en docenten uit De Ronde Venen, Nieuwkoop en Uithoorn kunnen zich hier aanmelden.

pand-andriessen-groep.jpg