Menu

29-09-2022 TECHNISCHE OPLEIDINGEN- EN BEROEPENMARKT

WEET UW KIND AL WAT HIJ/ZIJ WIL WORDEN?

Dronepiloot, metselaar en installateur: er zijn legio toffe beroepen in de techniek. Sommigen bekend, anderen wat minder. De Opleidingen- en Beroepenmarkt op de Open Avond van de Techniek Driedaagse laat leerlingen, hun ouders en leerkrachten zien en ervaren welke beroepen er zijn én welke opleidingen je kunt volgen om met dat beroep aan de slag te gaan.

De Opleidingen-en Beroepenmarkt is onderverdeeld in zes verschillende hoeken. Deze hoeken corresponderen met de zes verschillende technische branches: van Bouw tot Automotive en van logistiek tot ICT. Decanen, docenten en studenten van opleidingen uit de regio voorzien in alle informatie over studiemogelijkheden in technische richtingen. Daarnaast vertellen vertegenwoordigers van lokale technische bedrijven over hun werkzaamheden in het bedrijf waar ze actief zijn.

Kortom, een bezoek aan deze markt is dé kans om alles te weten te komen over leuke veelzijdige studies, banenkansen en beroepen van de toekomst!

Deze technische Opleidingen- en Beroepenmarkt maakt onderdeel uit van de Open Avond van de Techniek Driedaagse. 

Opleidingen- en Beroepenmarkt
Donderdag 29 september, 17.00-20.30 uur
Van Vliet Containers, Rietwijkeroordweg 33, Aalsmeer

Zien we u daar? 

 bram-omefa-technet.jpg

 Huisregels

1. Betreding voor eigen risico zowel op het buitenterrein als in de loods
2. Let op uw spullen; De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, vernieling en/of kwijtraken van spullen
3. Volg aanwijzingen van de medewerkers op
4. Roken is verboden