Een kijkje in de keuken bij een technisch bedrijf

Op 26 september bieden we docenten en ondernemers de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij een technisch bedrijf.  En, als het aan ons ligt, bieden we deze kans binnenkort ook aan leerlingen van middelbare scholen. Want als je zelf ziet en ervaart wat er gebeurt bij een technisch bedrijf maakt dat veel meer indruk dan een opdracht in een studieboek. Om leerlingen kennis te laten maken met technische bedrijven en hun vakmensen, gaan we Techniek Xperiences aanbieden; uitdagende bedrijfsbezoeken en inspirerende gastlessen.

Eerste Techniek Xperience voor ondernemers en docenten bij Van Walraven


Om ondernemers en docenten te laten zien en ervaren hoe zij van een bedrijfsbezoek een Techniek Xperience kunnen maken zijn zij op 26 september 2017 van harte welkom bij Van Walraven, Groothandel in infra- en installatiematerialen, Nijverheidsweg 26 in Mijdrecht. Zij heten de gasten van harte welkom in hun magazijn, in aanbouw. (Zie video's hierboven), geven een rondleiding en een technische workshop en TechNet vertelt over de Techniek Driedaagse op 7, 8 en 9 november 2017. 

Programma

15.45 uur        Ontvangst
16.00 uur        Opening - Ambities TechNet Amstel & Venen door Jan van Walraven
16.20 uur        Praktische informatie Techniek Driedaagse
16.30 uur        Techniek Xperience met rondleiding en doe-activiteit
17.30 uur        Techniek Netwerkborrel

Bent u docent van een middelbare scholen uit De Ronde Venen, Nieuwkoop of Uithoorn en wilt u een Techniek Xperience beleven? Meld u dan vandaag nog aan.